søndag 13. mars 2016

Grafiske designere

Heisann!

Har ikke all verden å skrive om denne gangen, men ville bare legge ut en update på hva som har skjedd siden sist for de som følger med via dette nettstedet.

På lørdag var Cityhus mannsterke, slukket branner som farsken, men de ble ikke ferdige med en dritt. Så vi satt igjen med et salig kaos på lørdags kvelden når de dro like fort som de kom på morgenkvisten. Meeen, garasjeporten er godt på vei opp, snart ferdige med å smøre membran på bad og våtrom, foringer rundt vinduene nærmer seg ferdig, maling og sparkling av tak nærmer seg også slutten, mangler litt småpjusk og et siste strøk på de største rommene.

Ellers har de prøvd å fikse litt opp i et lite problem som har fulgt oss siden grunnarbeidet, nemlig at ringmuren er litt for bred. Eller at det er feil prosjektering, alt ettersom, men det er jo ingen skade i den forstand. Men det som skaper litt hodebry er jo at de ferdige innerveggene ikke går utenfor ringmurene innvendig i huset. Så radonsperra og skillet mellom betongplata og ringmuren er bokstavelig talt inne i huset. Høyden på disse to betongkonstruksjonene er derimot ikke alltid like høye, så de jobber litt med å flyte litt masse der det er forskjeller slik at ikke gulvet blir liggende og bøye seg. Det som var litt morsomt når de fløt denne massen var jo at de så plutselig at hele betongplata levde. Skal si det var noen snekkere som var paniske, men fikk roa de litt ned med å si at det har jo strengt talt bare nødt å være sånn. Det er jo ingen verdens ting som tilsier at plata ikke lever når den ligger på toppen av et berg av isopor og samtidig ikke henger sammen med ringmuren.

Men det er jo kjekt, ting skjer og det nærmer seg dag for dag. Vi maler på sidelinjen, ferdig med alle soverom, garderobe, TV stue og hele loftet. Bortsett fra det så har alle rom nå et strøk maling. Når vi satt på loftet i dag tidlig og drakk solo, ble vi plutselig litt drastiske og prøvde oss på en grafisk brytnings vegg der TV kroken skal være, må si at vi ble veldig fornøyde med resultatet :-) Ellers håper vi på finvær i uka som kommer slik at de kan komme å installere peisen og pipa. I slutten av uka så skal også kjøkkenet komme, mens det skal monteres rett før påske. I disse tider kommer også vaskerommet, samtidig har vi også bestilt terrasse. Så vi skal virkelig ha noe å henge fingrene i når påska kommer :-) Det som er gøy er jo at før kjøkkenet kan monteres så må de ha lagt gulvet på kjøkkenet, så det bør skje store forandringer de neste 2 ukene! Skal holde dere oppdatert :-)

Legger ved noen bilder fra siste uka.
- Sveinung

Er fremdeles veldig fornøyde med fargen utvendig, kjekt å se huset i strålende solskinn!

Her har elektro fått montert opp utelys, snasne lamper som kun lyser nedover. Noen lyser oppover, men disse skal være på de høyeste veggene.

Gutta krutt i gang med å sette opp garasjeport. Dette har de gjort noen ganger før for å si det sånn.

Fikk besøk av en av mine beste kamerater også, godt humør og arbeidslyst førte til at vi fikk kledd igjen boda på loftet :-)

Hovedbadet med et lag membran!

På Espe industri ligger også eikeplanken som nå er ferdig! Rett og slett et smykke <3 Rart at det går an å bli forelska i et stykke treverk.. Bordbeina ligger i huset og skal ikke monteres før plata kommer i hus, litt av praktiske årsaker.

Pusse skjøter på walls2paint platene etter første strøket med maling. Ganske essensiell del som må til for at resultatet skal bli bra. Skjøtene vises relativt godt hvis man ikke pusser de mellom strøkene.

Her er jeg i gang med å maskere linjene på brytningsveggen, kan høres litt smør på flesk ut å bruke laser når man har en teiprull som i teorien skal legge seg beint, men på lange avstander så er det et god hjelpemiddel for å få 100% rette linjer :-) 

Vår kjære maler og venn fra Litauen, fantastisk type :-) Jobber litt oppå hverandre til tider...

I gang med å male de forskjellige feltene!

Resultatet :-)

Resultat her også!

Bålpanne kos og noe godt i glaset hos naboene, lite som slår det en fin lørdagskveld :-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar