søndag 6. mars 2016

Maling og sparkling

Hællæ!

Det går så treigt! Skikkelig treigt! Men jaggu blir det fint også...
Så har jeg slutta og snuse, så dere er advarte om at det kan være en litt negativ tone i dette innlegget :-)

Undertegnede kom hjem fra kurs på fredag, og derifra gikk det rett i malerspannet i huset. Vi er litt skuffet over fremgangen på sidelinjen av det som angår sparkling, pussing og maling av tak, men vi har flagget det inn så vi håper det skjer litt mer over helga nå :-) Fyren som tar seg av taket er det ikke noe å utsette på ihvertfall, han jobber dagen lang, til og med noen timer på lørdag og søndag. I tillegg er han jo usedvanlig koslig og som sagt veldig effektiv!

Det vi venter på skal skje videre nå er jo at de tar fatt på membranen på badene, lekte ferdig garasjen og installere port, få installert peisen og pipa, få fatt i det siste vinduet ved utgangsdøra og få kledd igjen utvendig der, montere foringer innvendig på vinduene osv. Så det er jo alltids noe å gjøre selv om det er en person som maler tak for å si det sånn. Men igjen så har det nødvendigvis ikke noe å si på innflytningsdatoen til syvende og sist, hvis de er effektive på slutten nå :-) Men vi er jo bygd på det viset at alt som er gjort er braaaaa. Hater å ta det igjen på slutten.

Men men, når alt er sagt så er vi jo enda veldig fornøyde, det er alltid en ny ting som dukker opp i huset hver dag. Gulvet, dører, dørkarmer, listverk, veggene får farge og taket blir hvitt, isolasjonen i veggene forsvinner etterhvert som veggplater kommer opp. I tillegg går det jo mot lysere tider, og det merkes :-)

Det merkes at jeg verken har øl eller snus tilgjengelig, så innlegget avsluttes her. Uka som kommer fortsetter vi med maling, og vi satser på å være ferdig til helga. Så da håper jeg det blir lagt stor vekt på å ferdigstille prosjektet vårt fra leverandør og underleverandører sin side! :-)

Her kommer siste dagenes bilder!

Utsikt fra TV-stuen, første strøket unnagjort. (Grå skifer)

Hovedsoverom og utsikt derfra.

Fargen som vi valgte på hovedsoverommet, en rett og slett fantastisk blåfarge (Deco blue)!

Maling av garderoben! Her er det en enkel hvitfarge (Tidløs)

Prøvde oss på en liten Tid for Hjem åpning av malingslokk! Dette er en form for grønnfarge (Prismegrønn), som skal være på ett av gjesterommene

Kjøkkenet fått litt flekksparkel etter første malingsrunde, gjenstår bare litt pussing og enda mer maling :-) 

Utsikt fra skyvedøren på kjøkkenet.

Ene siden på hovedstua!

Ett av gjestesoverommene som skal brukes til kontor i starten. Her blir det også litt hvitt (Tidløs)

Hovedgjesterom som skal males Tidløs med en brytningsvegg for å ta igjen det som kommer på on suite badet. 

TV Stue
Prismegrøøøøngråååå

Nytt bilde av hovedsoverom med en liten plankebit fra gulvet :-)

Tidløs mot gulvet.

Jævla sjuk satan med snusabstinenser og tett nase.

Verdens bliaste pie. Fin e hu au!

Bordet jobber Frode med på sidelinjen :-) Har fått laget et par nye bein av eik som forhåpentligvis gjør det litt mer stabilt!

Her skal det drikkes vin og øl og alt....

- Sveinung




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar