mandag 21. mars 2016

Påskekjøkken

Hei hei!

Da har vi tatt fatt på de siste 3 dagene før påskeferien begynner for alle mann. Siden sist har de lagt ferdig nesten alt av gulv, begynt å liste rundt vinduer, installere dører og skyvdører, smurt ferdig membran på badene og klargjort for flislegging, installert garasjeport og mye mer.

En showstopper nå for tiden er at maleren som vi synes var så flink ikke var så flink likevel i følge byggelederen vår på feltet. Det skal aldri sies at han ikke jobbet, for det gjorde han virkelig. Men han greide rett og slett ikke å få til finishen på taket som byggelederen ønsket. Utrolig greit å ha en på teamet som stiller store krav til arbeidet som blir gjort. Så da ble han gamle maleren byttet ut med en som allerede jobber i Cityhus, så nå håper vi at han får sparklet opp igjen alle takene og malt uten at det går alt for lang tid.

Videre er jo som tidligere nevnt i bloggen betonggulvet sprukket litt her og der, det medfører til litt ugjevnheter i høyden, men etter mye om og men tok vi en beslutning på å la det bare være. Tror nok gulvet holder seg godt på plass likevel. Et hus lever jo så lenge det står det også :-)

Selv har vi nå malt ferdig hele huset, 2 strøk på alle vegger, bortsett fra den største stua som vi tenkte og ta i kveldinga hvis de er ferdige med gulvet der inne. Greit å bruke stillaset som platform når det skal finmales i høyden :-) PAX garderobe system har vi også montert inne på garderobe rommet, Frode the Møbelsnekker laget en foring til oss i toppen, så nå er det klart for å liste rundt garderoben også :-) Tok jaggu sin tid å skru greiene i sammen, men er utrolig fornøyd med resultatet. Hege skrudde til hun spydde, bokstavelig talt. Gikk omgangssyke samme dag.

I dag har HTH sine kjøkkenmontører også kommet, så de har montert en hel del allerede. Gary, byggelederen på feltet, har begynt å klargjort for flislegging, så det blir utrolig spennende og se hvor langt vi kommer nå før det blir noen dager pause. Likevel tror jeg de kommer mannsterke når påsken er ferdig igjen, så vi begynner virkelig å se en ende på dette :-)

Her kommer noen få bilder! God påske til alle lesere :-)

- Sveinung
Tidlig i forrige uke, begynte å legge gulv på kjøkkenet!

Gulv ferdiglagt på hovedsoverommet

Gulvlegging på loftet!

Slik står vedhylla enda, men dere greier vel å se hvordan resultatet skal bli :-) Vedovnen skal stå midt på det grå feltet. 

Lister <3 

Garderobe systemet

Detaljer fra garderoben

Gutta i gang med å montere kjøkken! Var desverre en skade på det ene høyskapet, men de kommer med nytt før innflytting. Mest sannsynlig samtidig med når de skal installere baderomsinnredningen etter påske.

Svart oppvask kum!

Siemens ovn og kombi-damp, slim line :-)

Ooooooogså har jeg satt av et par dager for å pusse båten, bunnsmøre den og polere den. Så nå er den sjøsatt og klar for sommeren :-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar